NoviceUre

Mido Multifort M Freeze

Ledeni glamur.

Mido širi svojo zbirko Multifort z različico M Freeze, športnim modelom s tremi kazalci, ki ga zaznamujeta ledeno modra številčnica s subtilnim prelivom ter osupljivim navpičnim satenastim zaključkom.

Ta poseben zaključek se zgleduje po značilni dekoraciji Côtes de Genève na arhivskem Multifortu, predstavljenem leta 1934. Urne oznake aktualnega modela, skupaj z urnim in minutnim kazalcem, so napolnjene s snežno belo Super-LumiNova, ki oddaja modro-zelen sij, ki spominja na severni sij.

Minutna skala ponuja tudi subtilen kontrast črne proti modremu robu. Ob 3. uri se v okencu prikazujeta dan in datum. Za optimalno vidljivost poskrbi safirno steklo, obojestransko obdelano z antirefleksnim premazom. Dinamične linije ohišja iz nerjavečega jekla s premerom 42 mm in zapestnice s tremi členi poudarjajo izmenično satenirane in polirane površine. Vodotesnost je zagotovljena do tlaka 10 barov, zahvaljujoč navojni kroni.

Avtomatski mehanizem Caliber 80, viden skozi prozorno hrbtno stran ohišja iz safirnega kristala, vsebuje ravnotežno vzmet iz Nivachrona, ki zmanjša učinek magnetnih polj ter poveča natančnost. Mehanizem deluje s frekvenco 3 Hz (21.600 alternanc na uro) ter ponuja izjemno rezervo energije navtija do 80 ur.

Novi Mido Multifort M Freeze, ref. št. M038.430.11.041.00, je na voljo po priporočeni prodajni ceni 920 evrov. Več informacij o modelu in nakupu prejmete v butikih Slowatch.

Rocco
foto: Mido

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button