NoviceUre

Mido Commander 20th Anniversary Inspired by Architecture

Mido Commander 20th Anniversary Edition je peta in zadnja izdaja zapestnih ur, ki so jih navdihnile svetovne arhitekturne znamenitosti. Poslednja kreacija s kronometrskim certifikatom je omejena na 1.889 kosov, kar predstavlja leto razkritja pariškega ponosa – Eifflovega stolpa.

Predstavljena ura ima 40-milimetrsko ohišje izdelano iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla 316L, vodotesno do 50 m. Gladko in zaobljeno ohišje z obilico satenasto brušenih zaključkov ter kontrastno tanko polirano luneto, dopolnjujejo kratka ušesa s poglobljeno krono.

Ikonična silhueta Eifflovega stolpa je na številčnici predstavljena kot indeks opoldne. Na sivo številčnico z elegantnim zaključkom sončnih žarkov Eifflov indeks spremlja enajst poliranih indeksov. Da bi poudarili njihovo arhitekturo, so polirani pravokotni indeksi naneseni na številčnico in napolnjeni s črno barvo in svetlo rjavo Super-LumiNova na njihovih konicah.

Uro poganja avtomatski mehanizem, kaliber 80 Si, ki ima certifikat natančnosti COSC in poleg antimagnetne silikonske ravnotežne vzmeti, vsebuje še 25 draguljev. Nemirka deluje z 28.800 alternancami na uro, medtem ko se zaloga energije navitja ponaša s kar 80 urami. In čeprav je rotor skrit pot graviranim pokrovom ohišja, je obdelan s črtami Côtes de Genève.

Ura je dobavljiva v posebnem kovčku z zbirateljskim medaljonom Eiffelovega stolpa. Mido 20th Anniversary Inspired by Architecture je limitirana izdaja na 1.889 kosov in se prodaja za 1.420 evrov. Za več informacij obiščite spletno stran Mido oziroma se ustavite v enem od butikov Slowatch.

Rocco
foto: Mido

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button