NoviceUre

Mido Baroncelli Chronograph Moonphase

Mido predstavlja novi Baroncelli Chronograph Moonphase, prefinjen časomer, ki združuje funkcije kronografa, popolnega koledarja in prikaza luninih men.

Modro številčnico, brušeno v motivu sončnih žarkov, oklepa polirano ohišje iz nerjavečega jekla. V premer meri 42 mm, medtem ko omogoča do 30 metrov vodotesnosti, kar več kot kot dovolj za namembnost elegantne ure.

Prefinjeno številčnico na obeh straneh ščiti safirno steklo z antirefleksnim premazom, ki obenem zagotavlja odlično čitljivost. Različne oznake na številčnici so poudarjene v srebrni barvi, vključno z robovi števcev, oznakami, brušenimi indeksi ter z diamantno poliranimi in peskanimi kazalci.

Koledar dopolnjuje prikaz lunine faze ob 6. uri, kjer luna in zlate zvezde prečkajo globoko azurno nebo. Čas kronografa merijo osrednja sekundna ročica, 30-minutni števec ob 12. uri in 12-urni števec ob 6. uri. Tretji števec ob 9. uri dopolnjuje prikaz s tekočimi sekundami in urami v 24-urnem formatu.

Safirna hrbtna stran ohišja razkriva kaliber 60 (osnova ETA A05.221), zelo zanesljiv švicarski avtomatski mehanizem, ki deluje s frekvenco 4 Hz (28.800 alternanc na uro) in ima rezervo energije navitja do 60 ur. Opremljen je z visokotehnološko ravnotežno vzmetjo Nivachron, narejeno iz inovativnega materiala, ki pomaga zmanjšati vpliv magnetnih polj in hkrati zagotavlja izboljšano odpornost na udarce.

Nova ura Mido Baroncelli Chronograph Moonphase je na voljo po priporočeni prodajni ceni 2.650 evrov. Več informacij o dobavljivosti in nakupu lahko dobite v butikih Slowatch.

Rocco
foto: Mido

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button