NoviceUre

Mido “All Dial” 20th Anniversary Limited Edition

Športno-elegantni kronograf s pridihom rimskega cesarstva.

Leta 2002 je Mido predstavil linijo All Dial, ki je oblikovni navdih črpala iz arhitekture. Najnovejši model All Dial z letnico 2022 nadaljuje zgodbo in se oblikovno navezuje na rimski Kolosej.

Polirano ohišje iz nerjavečega jekla ima sodobna razmerja, s premerom 42 mm in višino 10,1 mm. Relativno tanka prezenca bo pomagala zdrsniti pod rokav. Celoto zapestne ure dopolnjuje edinstvena brušeno/polirana integrirana zapestnica s členi celotne širine in zložljivo zaponko, medtem ko je na hrbtni strani ohišja vgraviran Kolosej.

Krona na desni strani je malce večje dimenzije in se privijači navzdol, kar omogoča vodotesnost do 100 metrov. Safirno steklo z več antirefleksnimi premazi ščiti številčnico in se bohoti do skrajnega zunanjega roba ohišja.

Pogled na številčnico ustvari vizualni učinek, kot bi na Kolosej gledali s ptičje perspektive. Poševna prirobnica spominja na sedeže amfiteatra, medtem ko so indeksi ur oblikovani kot loki. Obe teksture številčnice sta antracitne barve, osrednji del pa ima hrapavo teksturo. Vsi kazalci in indikatorji ur imajo vložke Super-LumiNova, medtem ko je prikaz dneva in datuma nameščen pri 3 uri.

Uro poganja avtomatski mehanizem ETA 2836-2, ki ima certifikat natančnosti COSC. Vsebuje 25 draguljev, deluje s 28.800vph (4Hz) alternancami na uro ter se ponaša z 38-urno rezervo navitja.

Ura je dobavljiva v posebnem kovčku z zbirateljskim medaljonom iz Koloseja. Mido All Dial 20th Anniversary Limited Edition je limitirana izdaja na 2.022 kosov (leto lansiranja) in se prodaja za 1.350 evrov. Za več informacij obiščite spletno stran Mido oziroma se ustavite v enem od butikov Slowatch, kjer lahko uro tudi preizkusite na vašem zapestju.

Rocco
foto: Mido

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button