UreZanimivosti

Maurice Lacroix x King of the Court Finale 2022

V Dohi potekal zaključek odbojkarskega turnirja KOTC (King of the Court).

Blagovna znamka Maurice Lacroix, uradni časomerilec turnirja King of the Court (KOTC), se je pred kratkim mudila v Dohi, in zagotovila švicarsko natančno merjenje časa finala KOTC. Pred navdušeno množico so si zmago priborili David Ahman in Jonatan Hellvig iz Švedske ter Brecht Piersma in Wies Bekhuis iz Nizozemske. Vsak zmagoviti odbojkar je prejel posebno izdajo zapestne ure Aikon King of the Court.

Za vsemi udeleženci globalne odbojkarske serije King of the Court 2022 je bilo naporno leto. Sezona, ki obsega štiri mednarodne turnirje, se je začela v Hamburgu, nato pa se je preselila v Utrecht, Rio de Janeiro in nazadnje v Doho, kjer je potekal finale. Vsak turnir se je za nameček odvijal v urbanem okolju.

Ta dinamičen, energičen šport kot nalašč sovpada z navdihom znamke Mauriceom Lacroixom, ki je partner turnirja od julija 2021. KOTC je poln akcije in gledalcem omogoča, da se približajo razburjenju ter so priča elitnim športnikom, ki sodelujejo v adrenalinski konkurenci, željni uspeha. Ta dostopnost je atribut, ki si ga KOTC deli z Mauriceom Lacroixom, urarsko znamko, ki je znana po izdelavi cenovno dostopnih ur, prežetih z visoko zaznano vrednostjo.

Finale King of Court je potekal v Dohi od 11. do 14. januarja pred morjem navdušenih oboževalcev. Serija tekem, ki je potekala štiri dni in je vključevala četrtfinale, polfinale in na koncu finale, je določila, kdo bo imenovan za kralja in kraljico odbojkarskega igrišča. Letos sta kralja bila David Ahman in Jonatan Hellvig s Švedske, Brecht Piersma in Wies Bekhuis iz Nizozemske pa sta bili imenovani za kraljici.

Ob priznanju njihovega dosežka je Maurice Lacroix vsakemu zmagovalcu podaril uro Aikon Chronograph King of the Court Special Edition. Ta visokozmogljiv kronograf, izdelan iz lahkega titana in predstavljen v korporativnih barvah KOTC, predstavlja primerno nagrado za uspeh na prvenstvu.

Rocco
foto: Maurice Lacroix

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button