NoviceUre

Maurice Lacroix Aikon Venturer 38 mm

Skladno s popularnostjo modela se širi tudi nabor različic znotraj kolekcije.

Maurice Lacroix z novim Aikon Venturerjem v dimenziji 38 mm bogati osrednjo zbirko urarske znamke iz švicarske Jure, s katero se približuje širšemu spektru kupcev.

Novi model je na voljo v črni ali zeleni barvi. Tekstura številčnice je brušena v stilu sončnih žarkov, in opremljena z urnim ter minutnim kazalcem v srebrnem tonu, ki sta tako kot veliki indikatorji ur, napolnjena z belo Super-LumiNova. Piko na i dodaja osrednji sekundni kazalec s svetlečo konico v obliki “lizike”. Minutna steza, označena z jasnimi belimi črtami, uokvirja številčnico in izboljša branje časa. Prikaz datuma ob 3. uri dopolnjuje komplikacijo na številčnici.

38-milimetrsko ohišje iz nerjavečega jekla je opremljeno z enosmerno vrtljivo luneto s črnim oziroma zelenim keramičnim vložkom in 60-minutno lestvico. Dobro zaščitena pred udarci z izdatnimi ščitniki je privijačena krona na desni strani ohišja, ki prispeva k zagotavljanju vodotesnosti do tlaka 30 barov (približno 300 metrov).

Za kovinskim hrbtnim delom ohišja, okrašenim z motivom Vagues du Jura in logotipom znamke M, se nahaja avtomatski mehanizem, kaliber ML115, razvit v sodelovanju s podjetjem Sellita, enim največjih proizvajalcev mehanizmov v Švici, zanesljivo tiktaka z 28.800 alternancami na uro (4 Hz) in zagotavlja do 38 ur rezerve navitja.

Novi model je mogoče kombinirati s črnim ali zelenim gumijastim paščkom, okrašenim z bleščečim logotipom “M”, ali s 5-člensko zapestnico iz nerjavečega jekla. Zahvaljujoč hišno razvitemu sistemu EasyChange, je paščke mogoče zamenjati hitro in brez kakršnega koli orodja.

Maurice Lacroix Aikon Venturer 38 mm je v kombinaciji z gumijastim paščkom na voljo po ceni 1.990 evrov. 160 evrov več je potrebno odšteti za kombinacijo športne ure z jekleno zapestnico oziroma vsaj 2.270 evrov, če želite vašega Aikona opremiti tako z gumijastim paščkom kot kovinsko zapestnico. Več informacij o modeli in nakupu najdete na mauricelacroix.com

Rocco
foto: Maurice Lacroix

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button