NoviceUre

Maurice Lacroix Aikon #tide FIBA 3×3

Košarkarska promocija za boljši jutri!

Pred nekaj tedni je Maurice Lacroix predstavil model okoljskega ozaveščanja Aikon #tide, narejen iz reciklirane plastike iz oceanov. Zdaj se standardni kolekciji pridružuje različica FIBA 3×3, katera nadgrajuje partnerstvo dveh organizacij.

Maurice Lacroix je pravzaprav uradni časomerilec vse bolj popularnega košarkarskega tekmovanja, prežetega z akcijsko igro, ki se odvija v nekaterih najbolj razburljivih urbanih okoljih sveta. Tekmovanje, rojeno na ulicah, je zdaj postalo tudi del olimpijskega programa. FIBA 3×3 se igra po vsem svetu, predvaja pa se v več kot 100 državah in doseže več milijonov oboževalcev.

Tematski časomer se pravzaprav ne oddaljuje od nedavno predstavljenega modela, ampak le tega naredi bolj nastopaškega. Kot že zapisano, je nastali kompozitni material dvakrat trši od standardne plastike, petkrat bolj odporen in ima bistveno manjši ogljični odtis kot proizvodnja neobdelane PET. Ohišje, luneta, hrbtna stran ohišja, krona in zaponka so narejeni iz nastalega kompozitnega materiala. Za izdelavo ene ure pa se uporabi 17 plastenk, ki so ”tavale” po oceanih.

Ohišje narejeno iz reciklirane plastike v premer meri 40 mm, ima safirno steklo in je vodotesno do 100 metrov. V njem se nahaja kvarčni mehanizem, ki prikazuje ure, minute, sekunde in datum. Na voljo so tri barvne kombinacije in sicer belo-črna, črno-siva ter rumeno-vijolična. Poleg barvne kombinatorike, bo uro Aikon #tide FIBA 3×3 moč prepoznati po teksturirani številčnici z logotipom ‘3×3’, kateri je svoje mesto naštel tudi na hrbtni strani ohišja.

Skladno z okoljsko ozaveščeno miselnostjo blagovne znamke, Aikon #tide FIBA 3×3 ni klasično zapakiran v škatli, ampak je shranjen v barvno usklajeni skodelici, ki jo je mogoče uporabljati znova in znova … Cena zapestne ure Maurice Lacroix Aikon #tide FIBA 3×3 je nastavljena na 750 evrov, ne glede na izbrano barvno kombinacijo.

Rocco
foto: Maurice Lacroix

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button