NoviceUre

Maurice Lacroix Aikon Skeleton Urban Tribe

Modna ikona s popolnoma graviranim ohišjem in zapestnico.

Švicarski proizvajalec Maurice Lacroix predstavlja specialno izdajo modela Aikon, ki črpa navdih iz arhitekturnih dosežkov urbanih svetovnih središč.

Ura prihaja v ohišju iz nerjavečega jekla velikosti 39 mm x 11 mm in je lasersko gravirana z zapletenim motivom. Vzorci spominjajo na betonske, steklene in jeklene strukture, ki so značilne za avenije najbolj živahnih svetovnih mest.

Na številčnici, obdani z značilno luneto s šestimi poliranimi kraki in prekrito s safirnim steklom, je razvidna zapletena struktura mehanizma, ki poganjajo uro. Avtomatski mehanizem, kaliber ML115, je zasnovan v sodelovanju s podjetjem Sellita, enim največjih proizvajalcev švicarskih mehanizmov. Sestavlja ga 26 draguljev, deluje z 28.800 alternancami na uro ter nudi do 38-ur rezerve energije navitja.

Integrirana zapestnica s petimi členi je opremljena s sistemom Easy Strap Exchange, ki omogoča uporabniku prijazno menjavo paščkov. Na 500 primerkov omejeni Maurice Lacroix Aikon Skeleton Urban Tribe (ref. št. AI6007-SS009-030-1) vas bo olajšal za dobrih 3.990 evrov.

Rocco
foto: Maurice Lacroix

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button