NoviceUre

Maurice Lacroix Aikon King of the Court Special Edition

Perfekten partner na poti do uspeha.

Leta 2021 je Maurice Lacroix postal uradni merilec časa odbojkarskega turnirja King of the Court (KOTC), katerega tekmovanja potekajo v različnih mestih širom sveta. V čast partnerstva je urar, s sedežem v švicarski Juri, ustvaril posebno izdajo priljubljenega modela Aikon.

Ohišje ročne ure Aikon King of the Court Special Edition je izdelano iz titana, lahkega materiala, ki ni občutljiv na korozijo kot tudi ne na magnetna polja. V ohišju premera 42 mm se nahaja kronografska številčnica v črni, beli in zlato rumeni barvi, ki je zelo berljiva tudi pri slabi svetlobi zavoljo luminiscenčnih kazalcev ter indikatorjev. Celoto zaključuje datumsko okno ob 6. uri.

K uri je priložen tribarven pašček iz kavčuka, ki je boljši od običajnih gumijastih trakov. Pravzaprav je bolj prilagodljiv, zagotavlja udobje uporabnika in dolgotrajno uporabo. Prav tako je uporabljena ”guma” manj nagnjena k bledenju in dlje časa ohranja svež videz. Kot tudi že poznano, je model Aikon opremljen še s sistemom Easy Strap Exchange, ki uporabniku omogoča, da zamenja pašček brez uporabe orodja.

Športno ročno uro poganja kvarčni mehanizem, zato je posledično hrbtna stran zaprta s pokronom na katerem je vgraviran logotip tekmovanja King of the Court. Maurice Lacroix Aikon King of the Court Special Edition je ob priporočeni prodajni ceni 1.400 evrov všečen poletni spremljevalec.

Rocco
foto: Maurice Lacroix

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button