NoviceUre

Luksuzni pridih modela Mido Multifort TV Big Date

Prevleka rožnatega zlata v kombinaciji s čokoladno številčnico kot večna klasika.

Športni, a elegantni Multifort TV Big Date, predstavljen leta 2023, izžareva močno vzdušje sedemdesetih let prejšnjega stoletja. Najnovejša različica je kombinacija PVD ohišja iz rožnatega zlata in čokoladno rjave številčnice, ki sliko prestavlja na razkošen ”televizijski kanal. Dobesedno.

Novo jekleno ohišje PVD iz rožnatega zlata z navpično brušenim okvirjem in poliranimi poševnimi robovi znatno dvigne luksuzni faktor ure. V kombinaciji s teksturirano čokoladno rjavo številčnico si deli videz – ne pa tudi cene – s Patek Philippe Aquanautom. Zaključki ohišja so presenetljivo dovršeni za cenovno “dostopno” športno uro, podrobnosti, kot so “ustnice” na obeh koncih okvirja in vdolbina, peskana pika ob poldnevu, poudarjajo skrb, ki je bila vložena v dizajn.

Tako kot pri prejšnjih izdajah. je številčnica okrašena z vodoravnimi brušenimi utori. Bogata čokoladno rjava barva številčnice se izjemno dobro ujema z rožnato zlatim odtenkom ohišja. Trendna gradientna številčnica ima svetlejšo čokoladno barvo na sredini, ki se na obrobju stopnjuje v skoraj temno čokoladni ton. Indikatorji ur so poglobljeni v številčnico z izmenjujočimi se okroglimi in trapezastimi oznakami na 3, 6 in 9 uri. Indeksi in fasetirani urni in minutni kazalci so obdelani s Super-LumiNova, ki v temi oddaja modro-zelen sij.

Rjavi gumijasti pašček z zaobljenimi osrednjimi “kladivi”, ki posnemajo tiste na jeklenih zapestnicah, ima zaponko iz rožnatega zlata PVD in ga je mogoče zamenjati z zatiči za hitro sprostitev. Avtomatski mehanizem, opremljen s sodobnim kalibrom Powermatic 80 ima antimagnetno uravnoteženo vzmet Nivachron, 80-urno rezervo energije navitja in prilagojen rotor z ženevskimi črtami.

Mido Multifort TV Big Date v rožnato zlatem PVD-ju bo kmalu na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 1.300 evrov v izbranih butikih Slowatch po Sloveniji.

Rocco
foto: Mido

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button