NoviceUre

Longines Spirit Bucherer Blue

Bucherer udomačil Longinesova pilotska časomera.

Bucherer ima kot največji svetovni prodajalec tudi svojo kolekcijo posebnih izdaj, ki temeljijo na modri barvi. Bucherer Blue je impresivna kolekcija zanimivih časomerov različnih urarskih manofaktur.

V to elitno družino sta se zdaj pridružili še dve uri kolekcije Longines Spirit. Klasičen avtomatik z ohišjem premera 40 milimetrov ter večji kronograf s premerom 42 milimetrov. Kljub temu, da večina tehničnih specifikacij ostane nespremenjenih, Bucherer vedno postreže s kakšno izboljšavo ali tisto piko na i.

Tisto, kar se je na specialni izdaji drastično spremenilo, je uporaba črnega DLC premaza na ohišju v kombinaciji z mat črno številčnico z modrimi poudarki. Obe uri se zdaj nosita na črnem tekstilnem pasu z modrimi šivi. In kar je precej zanimivo, obe uri sta se zdaj poslovili od okenčka za datum, kar drastično spremeni postavitev in simetrijo ure.

Izdaji Longines Spirit Bucherer Blue ne bosta številčno omejeni. Cena izdaje Lognines Spirit Bucherer Blue znaša 2.370 evrov, Longines Spirit Chronograph Bucherer Blue pa se ceni na 3.510 evrov.

Rocco
foto: Bucherer

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button