NoviceUre

Longines Mini Dolce Vita

Prestiž in eleganca.

Longines je začel izdelovati pravokotne ure v letu 1910 in je do 1920 imel že na desetine različnih dizajnov ohišij in številčnic. Od leta 1997 je Dolce Vita edinstvena kolekcija, ki stoji za pravokotnim dizajnom ur te švicarske blagovne znamke.

Portfelj dopolnjuje nedavno predstavljena kolekcija Mini Dolce Vita, ki je nekoliko drugačne oblike v primerjavi z obstoječo kolekcijo. Ne le z manjšimi, ampak tudi z bolj gladkimi brancardi, ki odpravljajo nekatere stopničaste in očitno bolj art deco oblikovalske izbire linije Dolce Vita. Ohišje iz nerjavečega jekla meri 21,5 mm x 29 mm (debelina 6,75 mm) in uporablja kvarčni (baterijsko gnani) mehanizem.

Longines ponuja 11 različic nove kolekcije Dolce Vita, nekatere tudi z diamanti. Najboljša od novih referenc ima belo številčnico s kontrastnimi površinami, naslikanimi rimskimi številkami ter poglobljeno sekundno podštevilčnico. Poleg kovinske zapestnice je moč izbirati med raznobarvnimi usnjenimi paščki. Vstopna cena modela Mini Dolce Vita znaša dobrih 1.500 evrov, medtem ko boste več informacij o modelu in nakupu dobili v butiku Longines na Wolfovi ulici v Ljubljani.

Rocco
foto: Longines

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button