UreZanimivosti

Konec partnerstva med Bentleyjem in Breitlingom

Skoraj dve desetletji trajajoče partnerstvo zaključuje limitirana izdaja tourbilliona.

V izjemnih 19. letih sta podjetji v sklopu luksuznega sodelovanja ustvarili brezčasne zapestne ure, obogatili potniške kabine vozil z ekskluzivnimi urami ter priredili številne dogodke in doživetja za stranke kot tudi oboževalce.

Partnerstvo se je začelo leta 2002, ko sta se Bentley in Breitling združila pri oblikovanju vgrajene ure v armaturno ploščo za premierni Bentley Continental GT, ki je debitiral leta 2003. Kasneje je to partnerstvo ustvarilo nekaj najbolj spektakularnih ur v zgodovini Breitlinga.

Nekatera najbolj nepozabna sodelovanja med obema znamkama so: ura Breitling Bentley Supersports Light Body, ura Breitling Bentley GT3 Limited Edition, Tourbillon na armaturni plošči Bentayge, Continental GT Speed ​​Breitling Jet Team Series, Premier B01 Chronograph 42 Bentley British Racing Green in omejena izdaja Premier Bentley Centenary.

Skoraj dve desetletji trajajoče potovanje med Breitlingom in Bentleyjem se zdaj končuje in v zgodbo dodaja zadnje dejanje – ekskluzivno zapestno uro, limitirano na 25 kosov, Premier B21 Chronograph Tourbillon 42 Bentley Limited Edition. Zadnja ura iz omejene serije je zdaj na poti k lastniku in kot taka označuje primeren konec partnerstva, za katerega so bili vedno značilni pionirski duh, strokovna izdelava, izvrstno oblikovanje in tehnološka odličnost.

Rocco
foto: Breitling

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button