NoviceUre

Kolekcija Norqain Adventure Neverest

Pustolovski trio z najzmogljivejšim hišnim mehanizmom.

Švicarska urarska znamka Norqain je pod imenom Neverest predstavila najnovejše zapestne kreacije linije Adventure.

Časomer, ki je na voljo v treh slogovnih variacijah, temelji na športni potapljaški uri, brez prikaza datuma. V bistvu gre za prve izdaje v seriji Adventure, ki jih odlikuje Norqainov avtomatski mehanizem NN20/1 z zavidljivo specifikacijo.

Vse tri ure so zgrajene okoli kovinskega ohišja s premerom 40 milimetrov, krasi jih keramična luneta, nudijo do 200 metrov vodotesnosti, imajo vijačno krono, možnost menjave paščkov in kronometrično certificiran mehanizem.

Predstavljeni trio kolekcije sestavljajo modeli: Neverest Glacier, ki navdih črpa iz ledenika Khumbu z vrha Everesta (bela številčnica z razpokano teksturo). Sledi Neverest Steel s čudovito zeleno številčnico s črno keramično luneto, medtem ko kolekcijo zaključuje 100-delna omejena izdaja Neverest Bicolor z 18-karatnimi poudarki na številčnici ter luneti, obdani s črnim keramičnim vložkom.

Cena posameznega primerka je odvisna od izbire tipa paščka. Kovinske različice se začnejo pri 3.000 evrih, medtem ko dodatek zlata časomer podraži za dobrega tisočaka.

Rocco
foto: Norqain

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button