UreZanimivosti

Jonathan Bailey in Omega združila moči

Angleški igralec je postal novi obraz blagovne znamke Omega.

Igralec Netlixove uspešne serije Bridgertonovci, se je v sklopu novega partnerstva s švicarskim izdelovalcem luksuznih ur, pojavil v sveži oglaševalski kampanji, s katero promovira nedavno lansirano linijo zapestnih ur Aqua Terra.

V izjavi ob začetku sodelovanja z Omego je Jonathan dejal: “Navdušen sem, da se pridružujem družini Omega, ne le zaradi njihove predanosti svoji obrti, ampak tudi zaradi etosa ustvarjalnosti, prijaznosti in briljantnosti, ki je tako globoko prisoten v njihovi ekipi in načinu dela.”

Jonathan se kot ambasador pridružuje družini Omega, kjer že domujejo uveljavljena estradniška imena, kot so Hyun Bina, Zoe Kravitz in George Clooney.

Trenutno lahko Johnatana v igralski vlogi vidimo še v nedavno lansirani seriji ‘Fellow Travelers’, ki temelji na istoimenskem romanu Thomasa Mallona iz leta 2007. Kmalu pa ga bo moč ozreti na velikem platnu v filmski priredbi ‘Wicked’, nekakšne predzgodbe filmske uspešnice ‘Čarovnik iz Oza’, v kateri igrajo Ariana Grande, Cynthia Ervio in Michelle Yeoh.

Rocco
foto: Omega

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button