UreZanimivosti

Jennifer Lawrence kot ambasadorka elegance znamke Longines

Karizmatična igralka je nov obraz švicarske znamke.

Jennifer Lawrence se je postala ambasadorka švicarske urarske znamke Longines, ki svoje časomere ustvarja v slogu ”Elegance is an attitude”.

Jennifer Lawrence je ena bolj očarljivih igralk filmskega sveta Z upodobitvijo najstniške junakinje Katniss Everdeen v Igrah lakote leta 2012, se je uveljavila kot svetovna zvezda in od takrat prejela številne nagrade, med drugim Oskarja ter tri dodatne nominacije, nagrado BAFTA in dve nagradi igralskega ceha in tri zlate globuse. Pojavila se je tudi na seznamu 100 najvplivnejših ljudi na svetu, po mnenju revije Time.

Odkar je Jennifer kot najstnica nastopala v oddaji Bill Engvall Show, je dozorela v močan igralski talent, kakršen je danes. Med oboževalci je enako ljubljena v filmih kot v vsakdanu, zaradi svoje prizemljene osebnosti, karizme, humorja, hitre pameti in včasih morda, zaradi pomanjkanja filtra.

»Longines je zakoreninjen v dediščini inovacij in kakovosti, ki ji zaupajo nekateri največji pionirji v zgodovini. Navdušena sem, da sem se pridružila družini Longines in se veselim našega partnerstva v prihodnjih letih!« Lawrencova dodaja: »Longines je že dolgo sinonim za brezčasno eleganco, ki jo zame lahko opredelimo kot tiho moč, ki se sreča z milino in samozavestjo. In kot domačinka iz Kentuckyja sem znamko Longines vedno povezovala z Derbyjem in utelešenjem tradicije.«

Prve skupne fotografije za reklamni material blagovne znamke delujejo natanko tako kot prej zapisano – brezčasno in elegantno. Verjamemo, da bo partnerstvo med Jennifer in znamko Longines še marsikaj postreglo urarski skupnosti.

Rocco
foto: Longines

Povezani članki

En komentar

  1. The next time I read a blog, I hope that it doesnt fail me just as much as this one. I mean, Yes, it was my choice to read through, but I actually thought youd have something interesting to say. All I hear is a bunch of complaining about something that you could possibly fix if you werent too busy searching for attention.

Preberite še
Close
Back to top button