NoviceUre

IWC Portofino Chronograph 39 Edition “Laureus Sport for Good”

''Šport ima to moč, da lahko spremenit Svet!''

V sklopu podelitev svetovnih športnih nagrad Laureus 2022 v španski Sevilli, je IWC Schaffhausen razkril zapestno uro Portofino Chronograph 39 Edition “Laureus Sport for Good”, ki poudarja dobro delo organizacije Laureus po vsem svetu.

Portofino Chronograph 39 Edition “Laureus Sport for Good” je 16. posebna izdaja, ki jo je IWC doslej predstavil v sodelovanju s fundacijo Laureus Sport for Good. Laureus Sport for Good deluje v več kot 50 državah in podpira več kot 250 programov, kateri vključujejo šport kot način spremembe življenja otrok in mladih. Cilj organizacije je tudi spodbujati družbene spremembe ter odpraviti nasilje in diskriminacijo.

Zapestna ura omejena na 1000 kosov, se ponaša z ohišjem iz nerjavečega jekla v premeru 39 mm. Številčnica je odeta v tipično modro barvo Laureus, ki deluje kontrastno z indikatorji ur ter kazalci, ki so prevlečenimi z rodijem za uporabno čitljivost časa v slabših svetlobnih pogojih. Eleganten kronograf je nameščen na črnem paščku iz telečje kože, medtem ko se na hrbtni strani ohišja nahaja gravura zmagovalne risbe, za katero natečaj vsako leto pripravi znamka IWC. Tokrat so na zadnji strani ohišja so prikazane roke, združene enakovredno skupaj, ustvaril pa jih je 15-letni Jatin Malhan.

Jatin je vratar Mladinskega nogometnega kluba Rurka Kalan v okrožju Jalandhar v Pendžabu v Indiji. Sodeluje v programu, ki krepi in navdihuje mlade k spremembam v svojih skupnostih, spodbujanju strpnosti, duha skupnosti in enakost med spoloma skozi šport ter izobraževanje.

Laureus World Sports Awards podeljuje športna priznanja v čast največjim športnikom, športnicam in ekipam v vseh športnih aktualnega leta. Nominirance izbere komisija z več kot 1.300 predstavniki iz sveta športnih medijev. Za zmagovalce nagrad glasuje končna športna žirija, Laureus World Sports Academy, kolektiv 71 živih športnih legend, ki prostovoljno svoj čas namenijo za podporo organizaciji.

Rocco
foto: IWC

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button