UreZanimivosti

IFL Watches: Dodatki za popestritev vaše urarske zbirke

To so stvari, ki jih ljubitelji zapestnih ur skorajda ne smete spregledati!

Vsakdo, ki ima v lasti več kot eno zapestno uro, se bo kaj kmalu soočil s sladkimi skrbmi, ki pridejo z večjo zbirko časomerov.

Ena izmed skrbi bo definitivno ”ekonomično” shranjevanje. Namreč, ure pridejo v škatlah različnih dimenzij, nekatere imajo namenske potovalne šatulje, spet druge le preprost prostorček za namensko shranilo v škatli. Seveda, če imate zgolj eno uro, vam takšen način shranjevanja ure po sleherni uporabi ne predstavlja manevrskih kot prostorskih težav, vendar z večanjem števila zbirke, se kaj kmalu zna zgoditi, da boste morali zjutraj prelagati škatle, da boste prišli do želenega časomera, ki bo ustrezal vašim oblačilom tistega dne.

Nerodnim situacijam se je mogoče izogniti z nakupom ”’zavitka za ure” (watch roll ang.), ki zavoljo svoje kompaktne zasnove ponuja ekonomično shranjevanja priljubljenih prikazovalnikov časa. A če ste privzdignili obrv nad besedo ekonomično, zavitki podjetja IFL Watches, razen v dimenzijskem smislu, niso prav nič ekonomični. Usnjena zunanja površina je prijetna na otip, deluje kakovostno, kakor tudi notranjost, kjer mehka tkanina poskrbi, da se bo vašim zapestnim zakladom med ”bivanjem” v zavitku godilo le najboljše.

Posledično so takšni zavitki za ure izjemno priročni za potovanja. Ne recite, da si niste kdaj želeli s sabo vzeti še kakšen dodaten časomer, poleg tistega na zapestju. IFL Watches ponuja različice za shranilo ene ali štirih ur. Za nameček, pa je možno sredico sneti iz role, ter uro postaviti na ogled. Prezentacijsko lep prodajni komplet, ki pride še s priročno krpico za čiščenje, se je v našem primeru Blue Saffiano zavitka za dve uri cenil na 349 evrov.

Naslednja sladka skrb, po tem ko boste očistili vaše časomere pa bo, ali lahko še kako drugače občudujem in pokažem svoje časomere? Tudi za to imajo rešitev pri IFL Watches. Stojalo za ure je nalašč za omenjeno dejavnost – občudovanje. Marmorni podstavek, krom nosilec ter usnjena blazina, s katere pozira vaša zapestna ura. Podstavek Panda Lilac, takšen kot na fotografiji, z dvema mestoma vas bo olajšal za 299 evrov.

V ponudbi imajo dva različna tipa, z enim ali dvema odlagalnima mestoma, in številne barvne kombinacije marmornih podstavkov, nosilcev ter blazin. Drugače pa je IFL Watches švedsko podjetje, ki v svojem naboru poleg stojal za ure ter shranjevalnih zavitkov, ponuja še škatle za shranjevanje manjših ali večjih urarskih kolekcij. K temu sovpadajo elegantni pladnji za odlaganje in razkazovanje prestižnih časomerov kot tudi navijalci ur, v kolikor želite imeti vse vaše ure na ” tekočem” s časom.

Za zahtevnejše horološke navdušence ponujajo kolekcijo manšetnih gumbov, ki so zasnovani v stilu mehanizma ure, za nameček pa lahko izberete manšetne gumbe z avtentičnim mehanizmom in jih tako uskladite z vašim časomerom (Zenith, Omega, Longines …). Piko na i predstavlja ponudba umetniških del, kjer ponujajo razne poslikave ter skolpture.

Več o ponudbi artiklov podjetja IFL Watches si lahko ogledate na tej povezavi njihove spletne trgovine.

Rocco
foto: caranduser.com

Povezani članki

4 komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button