NoviceUre

Hublot Unico Big Bang Sang Bleu II

Mogočnost drznega oblikovanja.

Partnerstvo med Hublotom in Sang Bleuom, kreativnim in oblikovalskim studiem, ki je v lasti in upravljanju švicarskega tetovatorja Maximea Plescia-Büchija, zdaj šteje že sedem let.

Ob tej priložnosti sta podjetji znova združili moči pri ustvarjanju novega tria zapestnih ur Hublot Unico Big Bang Sang Bleu II z dizajnerskim podpisom umetnika Plescia-Büchija. Če ste že kdaj videli njegove geometrijske tetovaže ter razna umetniška dela, potem si verjetno lahko ustvarite vzporednice in v urah odkrijete vezivno tkivo. Imajo pa ure še eno posebnost, in sicer so ohišja zavoljo uporabe keramike zelo odporna na praske.

V izdaji Magic Gold se poleg mistično zvenečega imena skriva Hublotova skrivnost, kjer mojstri z dodatkom keramike k čistemu zlatu ustvarijo 18-karatno zlato zlitino, katere ”nova” lastnost je odpornost na praske . Druga v vrsti je zelena keramika (pisana keramika je še ena Hublotova posebnost), tretja pa izdaja v črni keramiki.

Ohišja treh kronografov se ponašajo s premerom 45 mm ter debelino 16,5 mm, vodotesnost je odmerjena na 100 globinskih metrov, medtem ko se v osrčju keramičnih ohišij nahaja  Hublotov hišni mehanizem Unico 1240 z 70-urno rezervo navitja.

Trio Hublot Unico Big Bang Sang Bleu II je na voljo v omejenih nakladah in sicer je model Magic Gold oštevilčen na 100 kosov po ceni 36.750 evrov, izdaja Black Magic šteje 250 kosov s ceno 23.890 evrov, kolikor stane tudi zelena keramična ročna ura v nakladi 200 kosov.

Rocco
foto: Hublot

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button