NoviceUre

Hublot prevzel mediteransko obalo

Specialni časomeri v znamenju obmorskih mest.

Švicarski proizvajalec, znan predvsem po svoji prisotnosti na nogometnih zelenicah, je za svoje na novo odprte mediteranske butike pripravil limitirane izdaje časomerov, ki temeljijo na modelu Hublot Classic Fusion Chronograph.

Od Španije do Turčije, prek Grčije, Francije in Italije, je Hublot odprl vrsto novih butikov, ki ponujajo lastne omejene izdaje. In kot da že poletna vročina ni dovolj, za dodaten dvig temperature poskrbijo lepe kreacije za zapestja.

Specialno ”mediteransko” kolekcijo sestavlja 5 različic, katerih izgled z imenom se navezuje na mesto butika. V Italiji se nov butik odpira v idiličnem mestu Capri, medtem ko Classic Fusion Chronograph nosi azurno modro barvo ter belo številčnico. Izdaja je omejena na 30 primerkov, ki so na voljo izključno v omenjenem butiku, medtem ko lahko v Ljubljani na Čopovi ulici v butiku Slowatch 1991 odkrijete preostale modele znamke Hublot. Še en butik prihaja v Italijo in sicer bo svetlo rjavo barvo toskanskega obalnega mesteca nosil časomer s poimenovanjem Forte dei Marmi.

Naslednja postaja je Mykonos s svojimi plažami, nočnimi klubi … in zdaj še butik Hublot s specialnim časomerom, posvečenim slovitemu Kikladskemu otoku. Ura temelji na ikoničnem Classic Fusion Chronographu in se ponaša s kombinacijo temno modre ter ohišjem s toplino rožnatega zlata, ki spominja na sončni zahod, kakršnega se lahko vsak dan uživa na Mykonusu. Rotor z lopaticami na številčnici simbolizira Kato Myli – otoško ikonsko vetrnico.

Hublot odpira nov butik tudi v turškem Bodrumu. Zgrajeno iz kamna iz mavzoleja v Halikarnasu, enega od sedmih čudes antičnega sveta, se mesto sooča z Egejskim morjem, katerega iskrive barve so navdihnile novo 25-delno omejeno serijo ure Hublot. Številčnica in pašček izdaje Classic Fusion Chronograph Boutique Bodrum sta v modri barvi, ki jo lepo dopolnjujejo beli števci kronografa in šivi paščka. V 45-milimetrskem ohišju iz titana je nameščen avtomatski mehanizem kaliber Hublot HUB1143.

Prav tako se zdaj ponaša s popolnoma novim butikom Hublot žurerski otok Ibiza. Znotraj modrega keramičnega ohišja je nameščen avtomatski kronograf, ki utripa v ritmu noči na Ibizi s frekvenco 4 Hz ali 28.800 vibracij na uro. Na številčnici je simbol Flower Power – simbol otoka.

Rocco
foto: Hublot

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button