UreZanimivosti

Hublot kot uradni časomerilec svetovnega prvenstva v ženskem nogometu

Čas vsake tekme se meri na Hublotovi kultni LED tabli v obliki modela Big Bang ter na pametni uri Hublot Big Bang e Gen 3, ki krasi sodniška zapestja.

Hublot kot uradni časomerilec svetovnega prvenstva v ženskem nogometu spremlja čas na vseh 64 tekmah turnirja, od prve v Aucklandu do finala v Sydneyju, ki bo na sporedu 20. avgusta.

Ženska igra nogometa je vse močnejša in Hublot, ki je vedno prvi, drugačen ter edinstven, s ponosom podpira njen razvoj in njeno zgodbo navdihujoče prenaša na nove generacije navijačev ter igralcev. Švicarski izdelovalec ur se bo že tretjič pomeril v vlogi uradnega merilna časa na svetovnem prvenstvu FIFA Women’s World Cup™. Pred tem je bil uradni časomerilec ženskega svetovnega prvenstva v nogometu v Kanadi leta 2015 ter Franciji leta 2019. Kasneje je Hublot še poglobil svojo zavezanost razvoju ženskega nogometa, saj se je kot uradni časomerilec pojavil še v tekmovanjih UEFA European Women’s Championship™ in UEFA Women’s Champions League™.

Alexia Putellas

Na letošnjem svetovnem prvenstvu je 107 sodnikov (33 sodnikov, 55 pomočnikov sodnikov in 19 video sodnikov), od tega jih je kar 94 ženskega spola. Vse sodnice in sodniki so opremljeni s Hublotovo uro Big Bang e, zmogljivo pametno uro, ki združuje markanten dizajn z najsodobnejšimi materiali ter najnovejšo tehnologijo povezljivosti. Izdaja, zasnovana izključno za sodnike, ima številne posebne funkcije, kot sta spremljanje števila rumenih kartonov ter dodan čas ob koncu tekme.

Na svetovnem prvestvo so tudi številni Hublotovi ambasadorji, med njimi Norvežanka Ada Hegerberg, prva dobitnica zlate žoge za ženske leta 2018, dvakratna dobitnica zlate žoge Španka Alexia Putellas in Alex Morgan, ki v Avstraliji in Novi Zelandiji nastopa kot članica ekipe ZDA, zmagovalke zadnjih dveh prvenstev FIFA Women’s World Cup™.

Rocco
foto: Hublot

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button