NoviceUre

Hublot Classic Fusion Tourbillon Orlinski

Umetniška kreacija.

Hublot v sodelovanju z Richardom Orlinskim, najbolje prodajanim francoskim umetnikom na svetu, predstavlja zapestni duo Classic Fusion Tourbillon Orlinski, ki ga odlikujeta privlačen dizajn odet v čarobno rumeno in nebeško modro barvo.

Prvi model izžareva sončni sijaj, saj so ohišje, pas, luneta, indikatorji in kazalci odeti v živahno rumeno barvo. Druga različica se zgleduje po “jasnem nebu”, kjer se kontrasti razblinijo ter preidejo v kromatično harmonijo.

Ohišje predstavljene različice je izdelano iz visokotehnološke keramike, in meri 45 mm x 10,6 mm ter kaže značilen umetniški pridih Richarda Orlinskega. Z letom 2017 je Hublot v liniji Classic Fusion francoskemu umetniku zagotovil delček ustvarjalne svobode, tako da je lahko oblikoval luneto, preoblikoval ohišje ter skrbno oblikoval indekse.

Obe referenci imata ročno navijalni mehanizem, kaliber HUB6021, ki deluje s frekvenco 3 Hz (21.600 alternanc na uro). Slednji je zavoljo skeletne zasnove številčnice, vključno s krono in šestimi vijaki v obliki črke H, videti kot da je obešen v prostoru, podpirajo pa ga skeletni mostovi iz črnega PVD.

Na ”številčnici” je med 8. in 9. uro prikazana petdnevna rezerva energije navitja. Ob 6. uri je turbillon skrbi za uravnavanje časa. Ure so opremljene z gladkimi gumijastimi paščki, ki se popolnoma ujemajo z barvami ohišja.

Izdaja Hublot Classic Fusion Tourbillon Orlinski je na voljo v magično rumeni (ref. 505.CY.119Y.RX.ORL23) ali nebesno modri barvi (ref. 505.ES.5129.RX.ORL23) ter je količinsko omejena na 30 primerkov po barvi. Interesenti priravite 99.000 evrov, če je seveda model še na razpolago. Več informacij o modelih znamke Hublot, prejmete v butiku Slowatch 1991 na Čopovi ulici v Ljubljani.

Rocco
foto: Hublot

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button