NoviceUre

Hublot Classic Fusion Chronograph UEFA Europa League Ceramic

Neomajna vez švicarskega urarja z nogometom.

Hublot je že več kot desetletje znan kot uradna licenčna ura v sklopu tekem UEFA Lige Evrope. V sklopu partnerstva zdaj Hublot predstavlja novi keramičen časomer, model Classic Fusion Chronograph UEFA Europa League.

Drugi zapestni kos zapovrstjo nosi barve evropskega prvenstva in bo izdelan v omejeni nakladi 100 primerkov. Predstavlja se v lahkem, odpornem in izjemno trdnem ohišju iz črne keramike, ki v premer meri 42 mm. Čeprav na pogled deluje kot eden izmed številnih primerkov Classic Fusion Chronograph, s privijačeno keramično luneto, velikimi kronografskimi gumbi ter poznano postavitvijo številčnice, so detajli tisti, ki naredijo izdajo posebno.

V podštevilčnici ob 3. uri se nahaja grafika trofeje, ki jo prejme zmagovalec lige, medtem ko srebrni in  oranžni sekundni kazalec simbolizirata moč in vzdržljivost. Rotacija ura razkrije transparentno hrbtno stran, skozi katero je moč ozreti delovanje avtomatskega kronografskega mehanizma, kaliber HUB1153, ki nudi do 42 ur rezerve energije navita. Celoto zaključuje  podložen gumijast pašček s keramično varnostno zaponko.

Partnerstvo z Evropsko nogometno zvezo je bilo prvotno vzpostavljeno leta 2015 za dve prestižni nogometni prvenstvi – UEFA Liga prvakov in Evropske lige UEFA. Kasneje se je partnerstvo razširilo na vsa mednarodna in klubska tekmovanja v nogometu tako za moške kot za ženske. Od leta 2019 pa se v rokah 4. sodnika nahaja uradna tabla, na kateri gledalci spremljajo objave podaljškov ter menjav.

Brezpogojna predanost nogometni igri priznava vrednote tehničnega mojstrstva, strast, odličnost in  vztrajnost, ki so skupni Hublotu. Vse od prvega partnerstva s švicarsko reprezentanco leta 2006, je strast do nogometa še naprej cvetela in se širila na vseh ravneh športa. Ta zaveza je del zgodovine, ki jo švicarski urar deli z igralci in trenerji vrhunskih klubov, pa tudi nadobudnih novih talentov, vodstvenih organov ter ključnih dogodkov v tem oboževanem športu po vsem svetu.

Rocco
foto: Hublot

Povezani članki

4 komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button