NoviceUre

Hublot Classic Fusion Chronograph Premier League

Obeležitev nove sezone angleške nogometne lige.

V preteklih letih je Hublot pridobil sloves blagovne znamke ur za nogometaše, kar ne preseneča, glede na to da jih nosijo številni igralci, menedžerji in analitiki žogobrca. Še več, Hublot je uradni časomerilec angleške Premier League, zato je ob pričetku sezona 2023/2024 izdal posebno zapestno izdajo Classic Fusion Chronograph Premier League.

Kronograf Classic Fusion ima ohišje narejeno iz titana in v premer meri 42 mm. Nad njim se bohoti široka in ravna luneta z okrasnimi vijaki. Kontrastno brušena in polirana obdelava na izmeničnih površinah ustvarja dodatno plast podrobnosti, ki vodijo od lunete do integriranega gumijastega traku ter gumbov kronografa, ki obkrožata krono.

Izdaja Premier League je prejela prilagojeno številčnico s kraljevsko vijolično barvo, ki je značilna za angleško ligo. Tekstura je okrašena s svetlejšimi črtami, ki so videti kot odsevi leč čez safirno steklo. Na mali sekundni številčnici ob 3. uri je tudi emblem leva. V mnogih pogledih je številčnica mehanska interpretacija zaslonov, ki jih je bilo mogoče izbrati na prejšnjih pametnih urah Hublot Premier League, kot je Big Bang E.

Nogometni kronograf poganja avtomatski mehanizem, kaliber HUB1153, ki ima 42-urno rezervo energije navitja. Hublot Classic Fusion Chronograph Premier League je omejena izdaja na 100 kosov po ceni 10.600 funtov.

Rocco
foto: Hublot

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button