NoviceUre

Hublot Classic Fusion Chronograph Bol d’Or Mirabaud

Časomer za navtično kot tudi večerno mestno življenje.

Hublot je že osmo leto uradni časomerilec regate Bol d’Or Mirabaud. V ta namen je švicarski urar zasnoval posebno izdajo modela Classic Fusion Chronograph.

Športno elegantna zapestna ura s črnim keramičnim ohišjem premera 45 milimetrov ter sivim trakom iz tehnične tkanine, ki se uporablja za jadralne dodatke, je kot nalašč za navtično življenje ali nošenje po mestu.

Zavoljo safirne zadnje strani ohišja, ura razpolaga z vodotesnostjo do 50 metrov, medtem ko je mogoče skozi ženevsko jezero odtisnjenega logotipa regate opazovati delovanje avtomatskega mehanizma kaliber HUB1143, ki nudi do 42-ur rezerve navitja. Izdaja številčni ni limitirana, cena primerka pa znaša 11.500 evrov.

Bol d’Or Mirabaud je najpomembnejša svetovna regata po celinskih jezerih. Zametki regate segajo v davno leto 1939, katere tradicija se je ohranila skozi desetletja in vsako leto na Ženevsko jezero privabi številne eno- in več trupe čolne. Na tej 123 kilometrov dolgi ”progi” od Ženeve do Le Bouvereta in nazaj se sreča več kot 500 čolnov.

Letošnja regata Bol d’Or Mirabaud je na sporedu ta vikend, od 11. – 13. junija.

Rocco
foto: Hublot

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button