NoviceUre

Hublot Big Bang Veuve Clicquot Polo Classic Chronograph

Fuzija športa, šampanjca in mode.

Hublot s ponosom naznanja svojo najnovejšo uro v sodelovanju s proizvajalcem šampanjca Veuve Clicquot za obeležitev dogodka Polo Classica.

2. oktobra se je na prizorišču v državnem zgodovinskem parku Will Rogers odvila ikonična polo tekma, katere uradni časomerilec je bila švicarska manufaktura Hublot. Za ta dogodek so predstavili svež Hublot Big Bang Veuve Clicquot Polo Classic, ki temelji na ohišju 44-milimetrskega kronografa, izdelanega iz mikro brušene črne keramike. Mat črna tematika se nadaljuje v številčnici z natančnimi podrobnostmi, kot je oranžen sekundni kazalec, ki predstavlja zaščitno barvno šampanjca Veuve Clicquot.

Za pogon edicije Hublot x Veuve Clicquot Big Bang služi hišni avtomatski mehanizem kronografskega tipa, kaliber HUB4100, ki omogoča 42-urno rezervo moči in do 100 metrov vodotesnosti. Skozi hrbtno stran ohišja je omogočen natančnejši vpogled delovanje mehanizma, medtem ko je na prekrivajočem safirnem kristalu natisnjen logotip Veuve Clicquot Polo Classic, z označbo številke omejene izdaje.

Zapestni ur eleganten pridih doda pašček iz aligatorjevega usnja z oranžnimi kontrastnimi šivi v stilu Veuve Clicquot. Kronograf Hublot Big Bang Veuve Clicquot Polo Classic je omejen na samo 30 kosov in je na voljo pri pooblaščenih prodajalcih po ceni 15.600 evrov.

Rocco
foto: Hublot

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button