NoviceUre

Hublot Big Bang Unico Orange Ceramic

Živahen poletni odtenek za popestritev kolekcije.

Razviti originalno keramično barvo še zdaleč ni lahka naloga. Potrebne so obsežne raziskave in razvoj. Določitev aditivov, njihovih deležev, postopka taljenja, temperature, trajanja … Ob tem je še v obzir potrebno vzeti dejavnike, kot so končna obdelava ohišja, odpornost na udarce in praske, toleranca na pritisk ter kemična sestava. Zapleteno?

V skladu z motom švicarske blagovne znamke Hublot, se novi Big Bang Unico ponaša z ohišjem v živahnem odtenku oranžne barve, ki je usklajena tudi na komponentah kot so indeksi, podštevilčnice, kazalci in integriran gumijasti pašček, kateri vsebuje poznani sistem preproste menjave “One-Click”.

Hublot Big Bang Unico Orange Ceramic poganja kaliber MHUB1280, najnovejša generacija avtomatskega kronografskega mehanizma flyback, ki ga je razvil Hublot. S tridnevno rezervo moči (72 ur) ta 4 Hz (28.800 alternanc na uro) mehanizem ohranja vse svoje značilne elemente.

Skozi prozorno hrbtno stran ohišja iz safirnega kristala, pritrjeno s šestimi vijaki, je vidna razgibana nihajoča utež. Značilno ohišje Big Bang z znamenitimi 6 vijaki okvirja iz titana v obliki črke H meri 42 mm v premeru in 14,5 mm v debelino. Vodotesnost je zagotovljena do tlaka 10 barov, približno 100 metrov.

Števično omejen na 250 kosov se Hublot Big Bang Unico Orange Ceramic, z referenčno številko 441.CU.5910.RX, ceni na 30.800 evrov.

Rocco
foto: Hublot

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button