NoviceUre

Hublot Big Bang Unico Golf Orange Carbon

Pionirska mehanska ura za golfiste se tokrat predstavlja v postavljaški oranžni barvi.

Pred petimi leti je Hublot v sodelovanju z igralcem golfa Dustinom Johnsonom predstavil Big Bang Unico Golf, prvo mehansko uro, ki lahko spremlja vaš rezultat v igri golfa z 18 luknjami. Zdaj švicarski proizvajalec v sklopu novitet grupacije LVMH predstavlja model v sveži barvni podobi.

Big Bang Unico Golf, znan po barvitem 45-milimetrskem ohišju iz karbona in teksalija, je zdaj na voljo v privlačnem oranžnem odtenku, ki sledi prejšnjim izdajam kolekcije v sivi, črni, rumeni in modri barvi.

Zapestna ura kljub zajetnim dimenzijam tehta manj kot 100 g, vključujoč avtomatski hišni mehanizem kaliber HUB1580 UNICO, ki nudi do 72-ur rezerve energije ter športni gumiran pašček z zaponko v kombinaciji keramike in titana. Ob tem ohišje nudi vodotesnost do 100 metrov, medtem ko skeletno številčnico prekriva safirni kristal z antireflektivnim premazom.

Zahvaljujoč posebej razvitemu modulu, ki se ga upravlja z gumboma v obliki udarne palice na desni strani ohišja (poimenovana ”shot” in ”hole”), se vam na številčnici izpisuje na kateri luknji ste, koliko strelov ste naredili na tej luknji ter vaš kumulativni rezultat runde. Ta mehanizem je mogoče videti v delovanju skozi odprto številčnico.

Skupno bo izdelanih 100 primerkov modela Hublot Big Bang Unico Golf Orange Carbon, cena posameznega pa je nastavljena na 32.100 evrov. Preostale časomere znamke Hublot lahko preverite na prenovljeni spletni strani slovenskega zastopnika Slowatch oziroma si jih pobližje ogledate v butiku Slowatch 1991 v Ljubljani.

Rocco
foto: Hublot

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button