NoviceUre

Hublot Big Bang Unico Eden Rock St. Barths

Časomer, ki zajema bistvo bivanja v hotelu ter doživetja čudovite okolice.

Hublot predstavlja 25-delno omejeno izdajo, ki simbolizira nadaljnje sodelovanje z ikoničnim karibskim hotelom verige Oetker.

Hublotova ljubezen do sloga, elegance in mehanskih izumov se je ponovno združila v svežo obliko modela Big Bang Unico Eden Rock St. Barths. Ura, ki tako sveže poletna in pričara sončni zahod s pogledom na morje v slavnem karibskem hotelu, po katerem je dobila ime.

Hublotovo partnerstvo z Eden Rock – St. Barths, ki ga upravlja veriga Oetker, je že obrodilo posebne izdaje ur, vendar je tokrat premierno uporabljen Hublotov vodilni model Big Bang. Nova omejena izdaja se ponaša s cerulean modrim keramičnim ohišjem v premeru 45 mm, ki ga navdihujejo barva neba, oceana in elementi nedavno prenovljene notranjosti hotela.

Barvna paleta ure vključuje svetlo modre, bele, rdeče in turkizne poudarke, katere predstavljajo bela – pesek, rdeča – streha hotela in modra – naravna obarvanost morja v Baie de Saint Jean. Hrbtna stran ohišja iz safirnega kristala je okrašena s posebej ustvarjenim obrisom skale in hotela, medtem ko ima paket ujemajočo se modro predstavitveno škatlo s portalom, ki vsebuje vzorec peska s plaže.

Poleg teh posebnih detajlov številčnice, se v osrčju ohišja skriva še avtomatski mehanski kronograf Unico. Na ohišje je možno pritrditi enega od treh priloženih paščkov, iz bele gume z modrimi črtami, modre gume in bel Velcro pašček.

Sprva bo Big Bang Unico Eden Rock St. Barths za nakup na voljo samo v hotelu. Sčasoma, če se vseh 25 primerkov ne proda v doglednem času, bo ura na voljo tudi v posameznih butikih Hublot.

Rocco
foto: Hublot

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button