NoviceUre

Hublot Big Bang Unico Arturo Fuente Ceramic Limited Edition

Idealen časomer za razvajene uživače cigar.

Švicarski urar Hublot in dominikanski proizvajalec cigar Arturo Fuente y Compañia, sta ponovno združila moči in predstavila drugo omejeno izdajo zapestne ure v sklopu partnerstva, ki traja že vse od leta 2012.

Predstavljena kreacija z nazivom Arturo Fuente Ceramic, je osnovana na modelu Hublot Big Bang Unico, kar pomeni, da si z izvornim modelom deli skelet ter mehanizem. Tako se v keramičnem ohišju premera 44 mm, vodotesnega do 100 m, nahaja hišni avtomatski mehanizem UNICO 2 kalibra HUB1280, poznan kot ‘flyback’ kronograf, ki ponuja do 72-ur rezerve energije navitja.

Posebnost izdaje Arturo Fuente je izrezljano črno keramično ohišje in luneta z vzorcem tobačnega lista, ki je eden ključnih elementov družine Fuente. Na številčnici so arabske številke indikatorjev ur nadomestile rimske, v podlago števca sekund ob 9. uri je dodan logotip podjetja, medtem ko se na hrbtni strani na safirnem kristalu nahaja posvetilo ustanovitelju podjetja cigar. Uro si okoli zapestja zapnemo s posebnim paščkom, katerega vrhnja plast je narejena iz črnega telečjega usnja, spodnja pa iz kavčuka.

Pričakovano in tematiki primerno je limitirana edicija ure Hublot Big Bang Unico Arturo Fuente Ceramic servirana v čudoviti lakirani leseni škatli, vključno s humidorjem za cigare. Cena je postavljena na 27.900 evrov.

Rocco
foto: Hublot

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button