NoviceUre

Hublot Big Bang Tourbillon Samuel Ross

Rossova futuristična interpretacija ''velikega poka''.

Najbolj zanimive in ​​vznemirljive ure znamke Hublot so tiste, ki so izdelane v sodelovanju z umetniki in oblikovalci. Richard Orlinski, Maxime Büchi in zdaj še Samuel Ross, so vsi pustili neizbrisen pečat v modelu Big Bang.

Samuel Ross je leta 2019 prejel nagrado Hublot Design Prize in je ambasador znamke od leta 2020. Modni oblikovalec, umetnik in kreativni direktor, je že sodeloval s priznanimi svetovnimi podjetji kot so Off-White, Nike, Oakley in ustanovil lastno založbo A-COLD-WALL. Nadarjeni 30-letnik ima nabor spretnosti, zaradi katerih je edinstveno primeren za sodelovanje s Hublotom.

To pot je Ross futuristično pristopil k evoluciji tradicionalne oblike modela Hublot Big Bang. Podaljšal je tradicionalno kockasto obliko v bolj poenostavljeno, biomorfno zasnovo in ustvaril bolj kohezivno zvezo med ohišjem in paščkom. Poleg tega je Ross počastil obliko Big Banga z obsežnim motivom satja. Odprta titanova šesterokotna rešetka je hkrati tehnična in naravna.

Za celostno podobo se v ohišju premera 44 mm nahaja hišni skeletni mehanizem tipa tourbillon, kaliber HUB6035, ki ga poganja mikrorotor in shrani do 72 ur zaloge energije. Tehnično strukturo poživi drzen oranžni pašček iz kavčuka.

50 srečnežev bo, ob odštetih 110.000 švicarskih frankih, na zapestju lahko nosilo izjemno kreacijo nadobudnega oblikovalca Samuela Rossa.

Rocco
foto: Hublot

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button