NoviceUre

Hublot Big Bang Integral Ceramic

Lansko leto je Hublot izdal svojo prvo uro Big Bang Integral Ceramic, ki je prava poslastica. Model Big Bang s pionirsko integrirano zapestnico je povečal praktičnost in spremljajočo športno estetiko za vsakdan.

Za leto 2021 je Hublot predstavil razširjeno barvno paleto Big Bangov z integrirano keramično zapestnico. Črnemu prvencu se pridružujejo bela, modra ter siva edicija.

Nova kolekcija Big Bang Integral Ceramic temelji na običajnem Big Bang Integralu. Transparentna številčnica je v ohišju premera 42 milimetrov, medtem ko je višina ohišja časomera 13,45 milimetrov. Vodotesnost je odmerjena na 100 globinskih metrov.

Še vedno se v ohišju nahaja ”domači” kaliber Unico 1280 z vsem tehničnim napredkom. 43 draguljev, frekvenca s 28,800 vibracijami na uro ter 72 ur zaloge energije.

Čeprav je bil prvi keramični model ob dveh na videz resnejših kovinskih različicah nekoliko zapostavljen, nova linija Integral Ceramics stvari dvigne na višjo raven s prikazom Hublotovega eksperimentiranja z materiali. Keramična zapestna ura je neverjetno trdna in lahka. Trikrat bolj je keramika odporna na praske kot jeklo in obenem še za tretjino lažja.

Takšna ura je posledično prijetna za nošnjo, je mehka na koži in ima nizko toplotno prevodnost. Zdaj pa jo zavoljo različnih barvnih kombinacij še lahko prilagodite vašemu slogu. Hublot Big Bang Integral Ceramic bo na voljo za dobrih 21.500 evrov.

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button