UreZanimivosti

Her Time odpira vrata v Madridu

Omega z razstavo Her Time časi dediščino hišnih ur za damska zapestja.

Navdihujoča razstava ženskih ur znamke Omega bo naslednjih nekaj dni v španski prestolnici zagotovo ena glavnih atrakcij.

Razstava Her Time Madrid v časovnem redu sledi ponosni zapuščini švicarskega proizvajalca na tematiko ženskega urarstva. V salonu bodo lahko obiskovalci videli od visečih ur iz poznega 19. stoletja do zametkov linije Constellation iz leta 1970. Časovna kapsula razstave je zasnovana tako, da goste popelje na potovanje skozi desetletja, izpostavlja izvrstne primere urarske obrti, vključno z nakitnimi urami v slogu art nouveau in art deco, mojstrovinami iz sredine 19. stoletja ter sodobnimi ikonami.

Madrid bo razstavo Her Time, ki je že prečkala več časovnih pasov in ustavila v svetovnih prestolnicah kot so Milan, Šanghaj, Pariz in Sankt Peterburg, gostil od 2. do 11. junija.

Španska prestolnica je znana kot pribežališče evropske umetnosti, zato so pri Omegi počaščeni, da so tej vizualni mešanici dodali še svoja čudežna dela, ki kažejo čas. Če se v naslednjih dneh po kakšnem naključju mudite v Madridu, potem zavijte na ulico Calle de Larra 14, kjer vas čaka imenitna razstava.

Rocco
foto: Omega

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button