NoviceUre

Hamilton širi kolekcijo paščkov modela Khaki Field Expedition

Če iščete terensko uro, obstaja velika verjetnost, da bo Hamiltonova linija Khaki vaša prva postaja.

Klasična terenska ura je z nami že več kot stoletje, vendar to ne pomeni, da ni prostora za izboljšave – in Hamilton je naredil prav to. Z luneto kompasa in petimi novimi videzi v kombinaciji z ”nato” paščki, je Khaki Field Expedition pripravljen na avanturo.

Khaki Field Expedition, ki je bil predstavljen leta 2023, uporablja Hamiltonov brezčasni dizajn terenske/vojaške ure, kateri je dodana luneta kompasa, skupaj s prevelikimi kazalci ter indeksi. Hamilton Khaki Field Expedition je na voljo v ohišju iz nerjavečega jekla premera 41 mm ali 37 mm. Pri številčnicah je moč izbirati med tremi barvami: klasična črna, čista bela in temno modra. Ne glede na to, katero izberete, so kazalci in indikatorji prevlečeni s kremno porjavelo barvo Super-LumiNova, ki zagotavlja vintage šarm.

Ura je bila prvotno na voljo samo z zapestnico ali usnjenim paščkom, katerima se zdaj dodaja vrsta možnosti ”nato” paščkov. Novi ”nato” paščki dodajo veliko vsestranskosti, ne glede na to, ali združite belo številčnico s kaki barvo ”nato” paščka za vintage videz, črno številčnico s temno sivim ”nato” paščkom za eleganten izgled ali pa si prizadevate za barvno usklajeno estetiko z mornarsko modrim paščkom.

Hamilton Khaki Field Expedition nadgrajuje klasično zasnovo terenske ure na novo raven, predvsem z integracijo lunete kompasa ter svežimi možnostmi prilagajanja ”nato” paščkov za dodatno udobje in varnost na terenu. Cene za 37 mm in 41 mm Field Expedition se začnejo pri 995 evrih. Produkt lahko pobližje spoznate v novem butiku Slowatch 1991 na Wolfovi ulici 6 v Ljubljani.

Rocco
foto: Hamilton

 

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button