NoviceUre

Hamilton predstavlja kolekcijo Jazzmaster Skeleton

Drzen dizajn izreza številčnice z dodatkom manjšega ohišja.

Hamilton Jazzmaster Skeleton uravnoveša klasično estetiko zapestne ure z novimi potezami skeleta in barvami številčnice ter dodani referenci za manjša zapestja.

Ohišje je oblikovno enako prejšnjim izdajam Jazzmaster Skeleton (in Open Heart), vendar so ga snovalci nekoliko predelali, da je zdaj na voljo tudi v zmanjšani, 36-milimetrski, velikosti. Številčnice so na voljo v novih barvnih odtenkih, in sicer sta za manjšo izdajo rezervirani vijolična (slivova) in rožnata barva, medtem ko je večji (40 mm) model postavlja s temno modro ali belo številčnico.

Razlika med 36- in 40-mm Jazzmaster Skeleton je ta, da so razmerja številčnice zunaj izrezov nekoliko drugačna. To je najbolj opazno pri kazalcu na opoldanski uri, ki se na manjši številčnici dotika odprtine nad kolesom za uravnavanje ravnotežja.

V vseh novih referencah najdemo enak avtomatski mehanizem, kaliber H-10-S, Hamiltonovo skeletno različico razširjenega mehanizma Powermatic 80 podjetja Swatch Group. To pomeni, da mehanizem deluje z 21.600 alternancami na uro, ima antimagnetno vzmet Nivachron ter 80-urno rezervo energije navitja.

Obe velikosti modela Hamilton Jazzmaster Skeleton sta opremljeni z usnjenim paškom, vijoličnim ali rožnatim za 36 mm različico ter modrim ali zelenim za 40 mm, oziroma zapestnico iz nerjavečega jekla z zložljivo zaponko.

Cene se začnejo pri 1.245 evrih za manjšo referenco na usnjenem paščku oziroma 1.295 evrih ob izbiri jeklene zapestnice. 40 mm model pa vas bo stal vsaj 1.325 evrov na usnjenem paščku in 1.375 evrov na kovinski zapestnici. Z več informacijami o dobavljivosti in nakupu skeletna Hamiltona pa vas bodo opremili pri zastopniku Slowatch.

Rocco
foto: Hamilton

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button