NoviceUre

Hamilton Pan Europ Automatic 42mm

In ne, nismo izpustili črke 'e' v poimenovanju!

Hamilton predstavlja vozniško orientirano zapestno uro, zrelo za čezkontinentalna popotovanja. Naj si bo evropsko v starejši ‘devetstoenajstici’ ali onkraj luže za volanom brbotajočega Mustanga.

Pan Europ Automatic se ponaša z ohišjem iz nerjavnega jekla, premera 42 mm. Zasnovan je kot mešanica oblike ‘sodčka’ ali ‘blazine’, nekakšen zaobljen kvadrat. Ne glede na to, kako ga poimenujete, ohišje dopolnjuje enosmerno vrteča se luneta s 60-minutno skalo, ki je zasnovana tako, da omogoča natančno merjenje časa med vožnjo na dolgih razdaljah.

Številčnica deluje elegantno s ščenkano teksturo v stilu sončnih žarkov. Na voljo je v žajbljevo zeleni ali bež barvi podlage. Ob 3. uri se nahaja okence s prikazum datuma in dneva, medtem ko je preostala številčnica sila preprosta z brušenimi indikatorji ur in kazalci. Za njihovo delovanje skrbi avtomatski mehanizem, kaliber H-30, ki se baha s kar 80-urno zalogo energije navitja.

Ročna ura Hamilton Pan Europ Automatic je na voljo v kombinaciji z zelenim ali bež usnjenim pasom v dirkaškem slogu, ki se zapenja z zaponko, oziroma z dodatnim rjavim ali bordo tekstilnim pasom tipa ‘nato’, odvisno od barve številčnice. Usnjeni paški imajo na vsaki strani izrezane luknje, stene izrezov pa so pobarvane tako, da se ujemajo z barvo številčnice. Nova izdaja bo kmalu na ogled tudi v butikih Slowatch po Sloveniji, medtem ko je pripročena prodajna cena 1.195 evrov.

Rocco
foto: Hamilton

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button