NoviceUre

Hamilton Khaki Field Expedition

Pustolovski dodatek lunete s kompasom.

Khaki Field je zagotovo eden najbolj prodajanih modelov blagovne znamke Hamilton in verjetno ena bolj priljubljenih vstopnih ur na trgu. Linijo sestavlja več kolekcij, med katerimi predstavljen Expedition sodi v avanturistično kategorijo, o čemer priča orientacijsko pomagalo v smislu lunete s kompasom.

Kupci bodo imeli na voljo 8 referenčnih številk modela Khaki Field Expedition, vendar gre tehnično gledano za 4 primerke istega dizajna, izdelane v ohišjih premera 37 mm ter 41 mm. Še podrobneje sta 2 od teh 4 modelov enaka – razlika je o nameščenem paščku oziroma zapestnici.

Znotraj robustnega kovinskega ohišja se nahaja drugi vidik ure Khaki Field Expedition. To je številčnica, ki je precej skromno zasnovana z velikimi arabskimi številkami, puščičastimi kazalci, prevlečenimi s SuperLuminovo, in kratkimi paličastimi indeksi za urno ter minutno skalo. Torej, na voljo tri barve številčnice: črna, bela in modra. Črno je moč kombinirati s paščkom ali zapestnico, medtem ko je za drugi dve barvi rezerviran pašček.

Tisto, zaradi česar je ura Khaki Field v kateri koli različici popolnoma neuničjiva, je mehanizem, in pri verziji Expedition ni nič drugače. V njej se nahaja avtomatski mehanizem, kaliber H-10 z antimagnetno vzmetjo Nivachron ter zgovorno 80-urno rezervo energije navitja.

Priporočena prodajna cena predstavljene zapestne ure z avanturističnim karakterjem je nastavljena na 1.120 evrov. Z več informacijami o dobavljivosti in nakupu vsestranskega Hamiltona pa vas bodo opremili pri zastopniku Slowatch.

Rocco
foto: Hamilton

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button