NoviceUre

Hamilton iz strelske igre Far Cry 6

Vojaška ura iz računalniške igre na zapestja entuziastov in igralcev.

Ko govorimo o pojavnosti zapestnih ur na zaslonih, je Hamilton v svojem razredu. Od filmov, kot sta Interstellar in Tenet, do televizijskih oddaj, kot je Jack Ryan, blagovna znamka drži rekord po največ urah na zaslonu.

Nedavno pa je Hamilton prodrl v nov medij v partnerstvu z razvijalcem iger Ubisoft. To je prva integracija ure z blagovno znamko za videoigre, kjer bo novi Hamilton x Far Cry 6 Limited Edition Khaki Field Titanium na voljo na zaslonu in zunaj njega, da bodo lahko uživali zbiratelji ur in igralci iger.

Edicija Far Cry 6 temelji na lahkotnem ohišju iz titana premera 42 milimetrov, debeline 11,45 milimetra ter z razdaljo ”lug to lug” 52 milimetrov. Popolnoma brušeno ohišje se prilega ročni uri, ki jo je treba nositi v gverilskih bitkah, saj bi v nasprotnem primeru ostrostrelec zelo hitro opazil lesk poliranega ohišja. Ob tem ohišje nudi še 100 metrov vodotesnosti, zato je uporaba ura varna med plavanjem na ter izven zaslona.

Oblikovalci so se potrudili, da so na omejeno izdajo prenesli elemente, ki spominjajo na igro Far Cry. Tako je na črni vinilni podlagi številčnice, številka šest prerezana, kot logotip franšize. Revolucionarna rdeča barva sekundnega kazalca je izbrana kot poklon Yarinim gverilskim silam. Ljubitelji ur bodo zagotovo uživali v zastareli barvi SuperLuminova, ki spominja na naravno patino, ki jo najdemo na indeksih in številkah, prevlečenih z radijem in tritijem.

Kolekcija Hamilton Far Cry bo izdelana v 1.983 primerkih, kar je v povezavi z letom, v katerem se igra dogaja. Kupci bodo uro prejeli v posebni škatli z dvema paščkoma ter orodjem za menjavo le-teh. Cena omejene izdaje je nastavljena na 1.045 evrov, časomere znamke Hamilton pa v Sloveniji najdete v butikih Slowatch.

Rocco
foto: Hamilton

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button