NoviceUre

Gumijasti pašček premierno v liniji Ocean Star 200C

Mornarsko-potapljaška zapestna modrina kot nalašč za letošnje poletje.

Konec leta 2021 je Mido predstavil nove interpretacije kolekcije Ocean Star 200C. Zdaj se popularni liniji pridružuje različica z gumijastim paščkom, ki je vselej priljubljena izbira za zapestja v času poletnih mesecev.

Čeprav se ni z uvedbo novega paščka s tehnične perspektive ni kaj dosti spremenilo, je mogoče vseeno dobro, če obnovimo znanje. Ohišje potapljaške ure ima premer 42,5-milimetra in debelino 12,3-milimetra. Je satenasto brušeno in polirano površino, medtem ko podobo zaključuje modra keramična luneta ter safirno steklo.

Kot že samo ime linije Mido Ocean Star 200C narekuje, le-ta obljublja do 200 metrov vodotesnosti, k čemur pripomore vijačena krona ter jekleni pokrov zadnje strani ohišja, z markantno morsko zvezdo. Oceansko modra številčnica se ponaša z reliefnim vzorcem morskih valov. Zapriseženi potapljači bodo cenili še uporabo SuperLumi Nove na kazalcih ter indikatorjih ur, svojevrsten podpis pa ustvari sekundni kazalec, ki spominja na ‘liziko”.

V notranjosti ohišja se nahaja avtomatski mehanizem Powermatic ETA C07.621, malenkostno dodelan infrekvenčno upočasnjen s strani Mida, tako da razpolaga z 80-urami zaloge energije navitja, medtem ko prikazuje funkcije, časa, datuma in dneva. Potapljaški Mido Ocean Star z modrim gumijastim paščkom, referenčna številka M042.430.17.041.00, bo še pred poletjem na voljo v prodajalnah Slowatch po ceni 1.060 evrov. Upamo le lahko, da Mido v bližnji prihodnosti lansira še druge barvne različice paščkov, glede na nabor številčnic v portfelju Ocean Star 200C.

Rocco
foto: Mido

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button