NoviceUre

Girard Perregaux Laureato Absolute Gold Fever

Zlata vročica butične interpretacije športnega kronografa.

Girard Perregaux predstavlja pompozno zapestno mojstrovino, model Laureato, ki svojo športno kronografsko prezenco združuje z elegantnimi dodatki rožnatega zlata.

Že od nekdaj Girard Perregaux rad združuje skorajda nezdružljive reči – nastopaški dizajn z vsestransko uporabnostjo – tokrat še s kopico dodatkov iz rožnatega zlata. Ohišje krojeno iz titana in premerom 44 milimetrov se ponaša črnim PVD nanosom, ki ustvari svojevrsten kontrast z ravnimi in krožnimi satenastimi zaključki ter poliranimi robovi.

Čeprav bo ura le redko ozrla vodo, je vodotesnost ohišja odmerjena na 300 globinskih metrov. Hrbtna stran je na ohišje privijačena s šestimi vijaki, podobo zadka pa dopolnjujejo še logotip in karakteristike modela.

Posebnost izdaje Golf Fever je številčnica tipa ”sendvič”, kar pomeni, da indikatorji ur niso pritrjeni na številčnico, ampak je le ta sestavljena iz dveh plasti. Zgornja črna plast ima izreze na mestu indikatorjev in manjših števcev, s čemer je omogočen prodor spodnje plasti narejene iz 18K rožnatega zlata na mestih indikatorjev ur in malih števcev. S tem se ustvari čudovit globinski učinek številčnice, medtem ko je rožnato zlato uporabljeno tudi za logotip in kazalce.

Laureato Absolute Gold Fever pa v svojem rokavu skriva še enega asa. To je inovativen pašček iz kavčuka, katerega zgornji tekstilni del je na kavčuk všit s sukancem iz rožnatega zlata.

Girard Perregaux Laureato Absolute Gold Fever je omejena serija 188 primerkov, prodaja katerih bo najprej stekla na spletnih platformah Revolution in The Rake, kasneje pa bo butična kreacija na voljo pri pooblaščenih prodajalcih oziroma v spletni trgovini proizvajalca. Cena? 13.590 evrov.

Rocco
foto: Girard Perregaux

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button