UreZanimivosti

George Clooney z obiskom začinil turnir Omega Master4

Zamenjava filmskega platna za švicarske zelenice

George Clooney je bil častni gost posebnega dogodka v Cry D’Eru, ki je obeležil letošnji turnir Omega Masters.

Priznani zvezdnik in dolgoletni ambasador znamke Omega, je bil vsa desetletja prisoten na praznovanjih mnogih strasti švicarske blagovne znamke – od obletnic pristanka na Luni do lansiranja novih ur. Tokrat je bila priložnost v znamenju golfa in George se je pridružil množici drugih slavnih gostov na nadmorski višini 2200 m, kjer je potekalo večerno slavje.

Raynald Aeschlimann, predsednik in izvršni direktor podjetja Omega, je dejal: »Že 21 let smo glavni sponzor tega turnirja v gorskem golfu, vendar smo Georgea tukaj pozdravili prvič. Na to priložnost je prinesel nekaj prave zvezdniške kakovosti in v čast nam je, da lahko z njim delimo to čudovito lokacijo ter pokažemo še drugo plat Švice.”

Ko se je na dogodku pojavil na odru, je George Clooney dejal: »Vidim, zakaj je Omega tako rada tukaj. Ta blagovna znamka vedno naredi vse v skladu z najvišjimi standardi in kar zadeva golfski turnir, si ne morem zamisliti boljše lokacije. Navdušen sem, da lahko kot ambasador uživam ta poseben trenutek.”

Dogodek je bil tudi priložnost za ogled zakulisja nove kampanje Omega Speedmaster ’57 – v kateri George Clooney prevzame glavno vlogo. Potem ko je z gosti delil ekskluzivno sliko, je George dejal: ”Moj oče je vedno nosil Omego. Ko sem pred 20 leti prvič začel delati z Omego, sem šel skozi njegovo podstrešje in jo našel, navil in začela je tiktakati. Model ’57 je preprosto lepa ura.”

Georgea so na sobotni večer spremljali še drugi ambasadorji znamke Omega, vključno z olimpijskim deskarjem Shaunom Whiteom in njegovo partnerko, kanadsko igralko Nino Dobrev, skupaj z ameriškimi igralci Paulom Wesleyjem, Glenom Powellom, njegovo partnerko Jehane-Marie Paris in Anthonyjem. Anderson.

Omega Masters, ki se igra v golf klubu Crans-sur-Sierre med 25. in 28. avgustom, je eden izmed Omeginih športnih vrhuncev leta. Prvotno imenovan turnir Swiss Open, ko je bil prvič odigran leta 1923, je visokogorsko tekmovanje ostalo na istem prizorišču od leta 1939, zaradi česar je najstarejši golf turnir v Evropi, ki se vsako leto igra na istem igrišču. Omega je zahtevala pravice do preimenovanja leta 2001.

Rocco
foto: Omega

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button