NoviceUre

Doxina belina pripravljena na poletje

Petorica potapljaških ur deležna Doxinega Whitepearl videza.

Doxa je v sklopu spomladanskega urarskega sejma ob ženevskem jezeru petim uram dodala novo barvno možnost. Tako so modeli SUB 300 Carbon, SUB 300, SUB 300T, SUB 600T in SUB 1500T pripravljeni na poletno sezono v Whitepearl podobi.

Oboževalci Doxe se bodo verjetno spomnili, da je model Sub 200 že prejel Whitepearl tretma julija lani. Zdaj proizvajalec, poznan v potapljaških krogih, predstavlja popolnoma novo, polno razvito barvno shemo Doxa. Ker je Doxin dizajn ohišja tako razločen, ima čisto bela številčnica resnično transformativen učinek na prezenco ure, saj to profesionalno orodje popelje do zapestne ure, ki je precej bolj bleščeča in moderno zasnovana v ”hrustljavi” ter ​​popolnoma beli barvi. Kljub temu so bele številčnice tukaj še vedno oblikovane z mislijo na berljivost, zato imajo posledično črne kontrastne elemente na kazalcih in indikatorjih ur.

Prava poslastica teh številčnic se zgodi po mraku, saj so le-te v kompletu luminiscenčne in s polno napolnjenostjo ustvarijo pravi šov. Zdi se, da so tudi te polno osvetljene številčnice precej trendna zadeva, vsaj glede na vzvode novih modelov Doxa ter izdajami potapljaških ur proizvajalcev TAG Heuer in Norqain. Zabavno alternativo tradicionalni številčnici in vrnitev k preprosti nostalgiji zagotovo pozdravljamo.

Nove različice modelov Doxa Whitepearl so že na voljo za naročanje na spletni strani proizvajalca, medtem ko je dobava predvidena pozno pomladi oziroma v začetku poletja.

Rocco
foto: Doxa

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button