NoviceUre

Doxa SUB 300β Sharkhunter

Urbanizacija potapljaške ikone.

Švicarska blagovna znamka, specializirana za področje potapljaških ur, je ženevski urarski dogodek začinila z najavo moderne interpretacije modela SUB 300.

”Beta”, kot jo imenjujejo, se oddaljuje od ekstremih globinskih dosežkov, ki so v zadnjem obdobju zaznamovali urarsko sfero – od Rolexa Deepsea Challenge, ki je vodotesen do 11.000 metrov, do Omege Seamaster Planet Ocean Ultra Deep. Skratka, poanta predstavljene ure se navezuje na vsakodnevno nošnjo potapljaškega časomera, katerega izgled je usklajen s trenutnimi modnimi smernicami.

Posledično je ohišje narejeno iz lepo obdelane črne keramike, medtem ko za kontrast poskrbijo matirana gradientna številčnica ter luneta, krona in indeksi narejeni iz 18-karatnega 3N zlata. Seveda atributi vsestransko uporabne ure ostajajo enaki, kar pomeni, da ima črno keramično ohišje premer 42,5 mm in je odporno na tlak do 30 barov. Zapestno uro poganja avtomatski mehanizem s certifikatom natančnosti COSC, ki nudi do 38 ur zaloge energije navitja.

Predstavljena ura Doxa SUB 300β Sharkhunter je opremljena s črnim gumijastim paščkom FKM in se kot novodobna celota ceni na 7.250 evrov.

Rocco
foto: Doxa

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button