NoviceUre

Dirkaško zeleni veliki ”mali” pilot

Modni odtenek z možnostjo individualizacije.

Poletna osvežitev pilotske kolekcije prihaja s trendnim modelom Big Pilot 43, kateremu je IWC namenil dirkaško zeleno barvo številčnice z barvno ujemajočim paščkom iz kavčuka.

Moderna ikona, ki je razdelila privržence znamke, se sodeč po prodajnih številkah dobro postavlja ob bok velikemu originalu, s katerim si deli zloglasno ime. Big Pilot 43, kot že naziv pove, v premer meri 43 milimetrov, kar je 3 milimetre manj in očitno ravno dovolj, da se mnogi bolj pogumno podajo v nakup.

Že ob tako pestri modelni ponudbi, pa so kreatorji uspeli v portfelj stisniti še eno različico, odeto v dirkaško zeleno barvo. Zagotovo barva leta 2021, bo našla svoj krog kupcev, saj bodo za nameček s klasično pilotsko številčnico tipa A kombinirali različne vrste paščkov, ki so (ali pa tudi ne) kompatibilni s hišnim sistemom za menjavo paščkov EasX-Change.

V brušenem in poliranem kovinskem ohišju se nahaja hišni avtomatski mehanizem, kaliber 82100, ki deluje s frekvenco 4 Hz, ima 162 komponent, 22 draguljev in nudi do 60 ur rezerve energije navitja. Prav tako je elegantno izdelan navijalni rotor kot tudi zaključki mehanizma v stilu Côtes de Genève, kar je moč ozreti skozi safirno steklo hrbtne strani časomera.

Priporočena prodajna cena zapestne ure IWC Big Pilot’s Watch 43 ”Racing Green” z referenčno številko IW329306 znaša 8.900 evrov. Več informacij o dotičnem časomeru najdete na spletnem mestu proizvajalca www.iwc.com.

Rocco
foto: IWC

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button