UreZanimivosti

Daniel Craig v New Yorku obiskal razstavo Planet Omega

Po otvoritvenem dogodku z Nicole Kidman, se je na razstavi v tovarni Chelsea pojavil še ''upokojeni tajni agent''.

Planet Omega oživlja znano zgodovino švicarske blagovne znamke z vrsto ikoničnih ur iz preteklosti in sedanjosti. Razstava, ki bo odprta do 19. novembra, je priložnost za obiskovalce, da spoznajo bogato DNK znamke Omega v šestih edinstvenih tematikah in sicer športu ter olimpijskih igrah, vesolju, podvodnemu svetu, Jamesu Bondu, prijateljem in natančnosti.

Raynald Aeschlimann, predsednik in izvršni direktor družbe Omega, je bil prav tako prisoten na koktajlu in je Daniela popeljal po razstavi. Dejal je: “Ne moremo govoriti o Omegi, ne da bi omenili Jamesa Bonda. Vohun je nosil naše ure že  leta 1995, zato me veseli, da je Daniel lahko danes tukaj. V svojih petih filmih o agentu 007 je resnično pomagal poudariti natančnost, slog in zanesljivost ur Omega, sodeloval pa je tudi pri našem procesu oblikovanja.”

Daniel Craig je ambasador vse od leta 2006, ko je prevzel vlogo Jamesa Bonda v filmu Casino Royale. Med obiskom razstave Planet Omega si je lahko ogledal številne najbolj prepoznavne modele Seamaster, ki so se pojavili v več kot 25 letih filmov. Med njimi je tudi Seamaster Diver 300M, ki ga je nedavno nosil v filmu No Time To Die – filmski rekvizit, ki ga je posodil švicarski muzej.

Daniel je na dogodku v New Yorku izjavil: “Že dolgo občudujem brezčasne modele Omega in všeč mi je, da ta razstava prikazuje pristno povezavo med njihovimi starinskimi urami ter najnovejšimi modeli. To je odličen način za predstavitev edinstvenega bistva te blagovne znamke.”

Razstava Planet Omega je polna ur in zgodb iz vseh desetletij. Med zanimivostmi, ki si jih lahko ogledate od blizu, so tudi drugi modeli Jamesa Bonda, na primer ura Seamaster Diver 300M iz filma Vse in še svet (The World Is Not Enough) iz leta 1999, pa tudi animirana izdaja ob 60. obletnici, ki je bila predstavljena lani.

Razstava je za javnost odprta od 10. do 19. novembra, od ponedeljka do nedelje, od 11. do 19. ure, v tovarni Chelsea Factory, 547 W 26th Street.

Rocco
foto: Omega

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button