NoviceUre

Citizen Promaster Dive 37 mm

Predstavljena kolekcija potapljaških ur kot nalašč za damska oziroma manjša zapestja.

Citizen premierno predstavlja potapljaško zastavonošo Promaster Dive v veliko manjšem ohišju, s katerim v poletni sezoni cilja na damska zapestja.

Kompaktirana kolekcija potapljaških ur, katerih ohišje ima premer 37 mm, je sicer namenjena obema spoloma, saj imajo tudi moški manjša zapestja oziroma si vse pogosteje želijo imeti manjšo dimenzijo ure. Od ohišja iz nerjavečega jekla, indeksov in kazalcev napolnjenih z luminiscenco, vijačne krone ter 200 m vodotesnosti, je ura opremljena z vsemi potrebnimi funkcijami za zadostitev potreb ljubiteljev snorkljanja ter rekreativnih kot tudi certificiranih potapljačev.

Kazalce na številčnici poganja Citizenov kvarčni mehanizem Eco-Drive E168, ki se napaja preko katerega koli vira svetlobe iz okolja. Ko se energetsko zadosti, je zmožen delovati do 6 mesecev.

Vsestransko kolekcijo Promaster Dive 37 mm snujejo tri različice – modra, črna in rožnata. Vsaka različica je povezana z barvno dopolnjujočim gumijastim paščkom. Vsi trije modeli so že na voljo in bodo kmalu dobili svoje mestu v butikih Slowatch po Sloveniji s priporočeno prodajno ceno 350 evrov za modro in črno izdajo ter 370 evrov za rožnato damsko zapestno uro.

Rocco
foto: Citizen

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button