NoviceUre

Christopher Ward z novima C63 SH21 Blue Marine in Snow Leopard

Britanci skonstruirali naslednji široko dostopen mehanizem po 50 letih.

Za to je zaslužen Christopher Ward, ki je novi britanski mehanizem s certifikatom kronometra, 5-dnevno zalogo energije navitja ter estetsko končno obdelavo, vstavil v časomera C63 SH21 Blue Marine in C63 SH21 Snow Leopard.

Zapestna ura C63 SH21 Blue Marine je bila izdelana v sodelovanju s fundacijo Blue Marine (BMF), s katero je Christopher Ward že sodeloval ob številnih priložnostih – predvsem pri modelu C60 BLUE, ki je zbral več kot 200.000 funtov za dobrodelne namene. Tokrat 5-odstotkov prodajne cene vsake ure Blue Marine gre v BMF, kar bo v pomoč pri reševanju naraščajočih ravni plastike v oceanu. Poleg dobrodelnega namena, se ura ponaša s spektakularno valovito številčnico z ujemajočim se datumskim oknom v modri barvi. Celoto zaokrožuje podštevilčnica s prikazom sekund ob 6. uri ter zaloge energije mehanizma ob 9. uri. Potapljaški izgled dopolnjuje robustna kovinska zapestnica.

Na drugi strani je časomer C63 SH21 Snow Leopard, ki je prav tako izdelan v sodelovanju z dolgoletnim dobrodelnim partnerjem Christopherja Warda, David Shepherd Wildlife Foundation (DSWF). Tukaj bo 5-odstotkov prodajne cene vsakega kosa Snow Leoparda šlo neposredno v DSWF za pomoč pri financiranju njihove misije za zaščito in ohranjanje populacij snežnega leoparda v Mongoliji ter Kirgizistanu. Ura se ponaša z osupljivo belo številčnico s teksturo leoparda in subtilnimi ledeno modrimi detajli. Cena predstavljenih časomerov Christoper Ward C63 SH21 Blue Marine in C63 SH21 Snow Leopard znaša 2,275 evrov in sta že na voljo za prednaročilo na spletni strani proizvajalca. Prvi primerki bodo kupce dosegli letošnje poletje.

Do zdaj je podjetje Christopher Ward podarilo več kot 400.000 funtov dobrodelnim ustanovam in organizacijam, vključno s fundacijo Blue Marine Foundation ter fundacijo David Shepherd Wildlife Foundation. Poleg tega se je Christopher Ward od leta 2022 zavezal, da bo znaten odstotek letnega dobička namenil partnerjem v dobrodelne namene.

Rocco
foto: Christopher Ward

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button