UreZanimivosti

Christopher Ward postal ”partner v času” nogometnega kluba Everton

Nov mejnik podjetja, ki želi širiti ponudbo prestižno izdelanih ur po dostopni ceni.

Everton je s podpisom večletne pogodbe z britansko znamko ur Christopher Ward razširil svoj portfelj mednarodnih partnerjev. S tem je vodilni proizvajalec mehanskih ur v Združenem kraljestvu postal uradni klubski partner za merjenje časa.

Leta 2005 je znamka Christopher Ward tradicionalni poslovni model prodaje prestižnih ur obrnila na glavo, saj je postala prva spletna blagovna znamka vrhunskih ur na svetu, ki ponuja ročno v Švici izdelane mehanske ure po prej nezaslišanih cenah. Danes se podjetje ponaša s strankami v več kot 100 državah in slovi po svojem pionirskem pristopu k urarstvu, vključno z ustvarjanjem prvega komercialno uspešnega mehanizma britanske znamke ur v več kot 50 letih, priznanega kalibra SH21.

S partnerstvom se bo blagovna znamka Christopher Ward pojavljala na uradnih kanalih in sredstvih Evertona, vključno z ozadji in LED zasloni na Goodison Parku ob tekmovalnih dnevih.

Prav tako pa pri Christopher Wardu nameravajo sprejeti edinstveno klubsko kulturo z ustvarjanjem izkušenj za Evertončane in pristaše Christopher Warda, ki jih ni mogoče kupiti za denar, ob tem pa intenzivno sodelovati s klubsko dobrodelno organizacijo Everton in Community.

Rocco
foto: Christopher Ward

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button