NoviceUre

Christopher Ward C63 Sealander Automatic 36mm

Barvite številčnice za manjša zapestja.

Britanski urar sledi trendu stare šole, saj s predstavitvijo limitirane izdaje dimenzijsko manjšega Sealanderja, cilja tako na žensko kot moško klientelo.

Minimalistično kovinsko ohišje premera 36 mm, znotraj poliranih ščitnikov krone ter lunete, ponuja štiri barve številčnice, kateri pripada usnjeni pašček ujemajočega se tona. Na voljo so različice Lucerne Blue, Jura Green, Acer Red in New Forest Yellow.

Vse izdaje so svetle in drzne, popolne za poletje. Modra spominja na klasični Tiffany ton, ki trenutno prevladuje v urarskem svetu, zelena je tema v stilu gozda, rdeča je kontrastno bogata, medtem ko bo  rumena pritegnila pozornost slehernega očesa. Vsaka barvna izdaja je številčno omejena na 200 kosov. V primeru, da nobena od teh barv številčnic ni po vašem okusu, sta na voljo še bela ali črna.

Skozi razstavno hrbtišče ohišja je mogoče v notranjosti novega C63 Sealander Automatic 36 mm ozreti dovršeno obdelan avtomatski mehanizem Sellita, kaliber SW200-1. Širno poznani, klasičen delovni mehanizem nudi do 38-ur rezerve energije navitja ter dobro gospodarnost. Z uporabo mehanizma Sellita pa predstavljena zapestna ura, kljub omejeni razpoložljivosti, ohranja značilno cenovno dostopnost britanske blagovne znamke.

Štiri barvite številčnice limitirane izdaje Christopher Ward C63 Sealander Automatic 36mm so na voljo po ceni 840 evrov, medtem ko se črna in bela številčnica v kombinaciji z jekleno zapestnico cenita na 1.015 evrov.

Rocco
foto: Christopher Ward

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button