NoviceUre

Chopard Mille Miglia GTS Power Control Bamford Edition ‘Desert Racer’

Če želite, se lahko z njo odpravite tudi na reli Dakar!

Chopard in Bamford Watch Department sta se znova združila za ekskluzivno sodelovanje. Tokrat plod je robustna zapestna ura Mille Miglia GTS Power Control Bamford Edition Desert Racer, ki služi kot manifestacija Chopardove strasti do motošporta.

Ta posebna različica temelji na modelu Mille Miglia GTS Power Control. Ohišje je tokrat izdelano iz lahkega, a skoraj neuničljivega peskanega titana. Časomer, s premerom ohišja 42 mm, ima črno matirano številčnico z velikimi arabskimi številkami na oznakah 12 in 6. ure.

Številčnico ure v slabših svetlobnih pogojih osvetljuje tonski premaz SuperLuminova©, nanesen čez brušene velike kazalce v obliki bodala s kovinskimi fasetami. Elementi, kot sta 12- in 6-urna indikatorja, prikaz datuma, ”rezervoar” zaloge energije navitja in 60-minutna skala na luneti, so odeti v kontrastno živo oranžno barvo.

Hrbtna stran ohišja omogoča vpogled na avtomatski mehanizem, kaliber 01.08-C, ki nudi zalogo energije za do 60 ur delovanja, medtem ko samo ohišje nudi 100 m vodotesnosti. Celoto zaključuje črni tekstilni pašček z zaponko iz titana ter unikatna zgodba, saj urin vzdevek “Desert Racer” ni le marketinška šala. Namreč dotično uro je med vztrajnostnim relijem  v Mehiki dodobra sam preizkusil ustanovitelj blagovne znamke, George Bamford.

Chopard Mille Miglia GTS Power Control Bamford Edition Desert Racer je omejena izdaja na 50 primerkov, ki so za 11.200 evrov na voljo izključno v spletni trgovini Bamford Watch Department.

Rocco
foto: Chopard/BWD

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button